PIZZERIA POCO LOCO foloseste retete traditionale de pizza din Italia. FOLOSIM doar  ingrediente italienesti din care iese un aluat de pizza pufos in interior si subtire si crocant in exterior. Intotdeauna marginea aluatului este unsa cu un strat de ulei de masline cu busuioc si rozmarin. Folosim doar ingrediente aduse din Italia: pomodori pelati, prosciuto cotto, prosciuto crudo, gorgonzola, funghi porcini, speak.

 

 

In ceea ce priveste PIZZA, credinta comuna este ca italienii au inventat-o, cu toate acestea, ne intoarcem la originile din cele mai vechi timpuri. Chiar daca nu avem inca dovezi arheologice pentru a dezvalui un Dominos Pizza, sau un restaurant PIzza Hut inainte de secolul trecut, este cunoscut ca babilonienii, israelitii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mancau paine plata, pregatita in cuptoare de lut. Painea semana mult cu o pizza si este inca pregatita in Grecia si in Orientul Mijlociu de azi. Mai mult, este cunoscut faptul ca oamenii antici din zona Mediteranei, cum ar fi greci, romani si egipteni mancau painea presarata cu ulei de masline si condimente specifice.Pissa este un termen latin, aparut in secolul IX, care inseamna "paine plata". incepand cu secolul XIV a capatat sensul de "paine plata acoperita cu branza" in limba italiana,"pizzaiolo", iar un restaurant care serveste pizza se numeste "pizzerie" (it.pizzeria).